Teambuilding, creatieve sessie & zinvol entertainment

Teambuilding door muziekworkshops voor bedrijven en organisaties.

Training en educatie voor personeel is niet meer weg te denken. Een weekeindje op de hei brainstormen, teambuilden, lezingen bijwonen en discussiëren. Het is van grote waarde voor elk bedrijf en organisatie.

Natuurlijk moet er tijdens deze gelegenheden ook plaats zijn voor zinvol entertainment.

Als fluitist de Avondlander verzorg ik muziekworkshops traditioneel Ierse muziek. Ik speel Ierse dwarsfluit, vertel verhalen en ik leer deelnemers de beginselen van de traditioneel Ierse muziek.

Na een workshop kan Iedere deelnemer zelf zelf zijn eerste melodieën spelen. Geen Mieke houd je vast maar gewoon lekker vlotte Ierse folkmuziek.

De waarde van de workshop Ierse muziek

De workshop Ierse muziek voor bedrijven en organisaties is ter vermaak maar ook ter lering.

Samen muziek maken versterkt op een ontspannen manier samenwerkingsprocessen. Creatief werken laat mensen van een andere kant zien. Door muziek te maken ontwikkel je jezelf cognitief en creatief. De workshop is een positieve prikkel om mensen en teams een creatieve impuls te geven.

Informatief entertainment

De workshop os niet alleen maar entertainment.

Tijdens mijn studie theologie stond zingeving en het verhaal centraal. Als docent filosofie lag mijn aandacht bij het denken. Als muzikant is mijn leven vooral liefde voor het vak geworden.

Met deze bagage wil ik andere mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden.

Nieuwsgierig geworden:

Voor meer informatie beantwoord ik graag alle vragen: Boekingen en contact.