Tin whistle lessen

Met tin whistle lessen kom je terecht in de wereld van de Ierse en Keltische muziek. De tin whistle of high whistle is een verdraaid leuk instrument. Tijdens de muzieklessen tin whistle, in Dokkum of online, leer je alle ins en outs van dit instrument kennen.

Op het eerste gezicht lijkt de tin whistle eenvoudig te bespelen. Dit komt omdat je al heel snel mooie melodieën ten gehore brengt. Maar vergis je niet: Goed bespeeld bezit de tin whistle veel muzikale mogelijkheden en is tin whistle leren gewoon verdraaid leuk.

Tin whistle leren spelen

Je speelt zoals gezegd vanaf het begin vlotte Ierse en Keltische muziek. Tin whistle leren is vooral veel speelplezier en mooie melodieën spelen.

Muziekles in Dokkum

Ik geef muziekles bij mij thuis in Dokkum. Wil je eens kennismaken met de tin whistle dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsles. Via onderstaand contactformulier beantwoord ik graag je vragen over muzieklessen tin whistle in Dokkum.

Online muzieklessen

Tijdens de online tin whistle lessen leer je de ins en outs van het spelen op een tin whistle goed kennen. Ik geef “live” online muziekles! Dat betekent dat je tijdens de les vragen kunt stellen en is er ruimte voor persoonlijke instructie.

Een tin whistle kopen

Je kunt beginnen op een goedkope tin whistle. Voor een paar Euro schaf je een (beginners) whistle aan. Prima om een tijd te gebruiken, tot je besluit of tin whistle spelen echt iets voor je is.

Ben je op zoek naar een tin whistle waar je echt verder mee kunt. Goldfinch maakt uitstekende whistles van PVC op bestelling! Zoek je een metalen whistle dan zijn Killarney, Alba whistles en Setanta aanraders. Ook bij The Celtic shop kun je terecht voor advies en aanschaf.

Voor de muzieklessen heb je een “high D” whistle nodig.

  Tarieven muziekles kinderen en jongeren tot 21 jaar:

  • Online kennismaking: Gratis.
  • Losse les 30 minuten: €15,00.
  • Serie van 4 lessen a 30 minuten: €40,00.

  Tarieven muziekles volwassenen vanaf 21 jaar:

  • Online kennismaking: Gratis.
  • Losse les 30 minuten: €17,50.
  • Serie van 3 lessen a 30 minuten: €49,50.

  Nieuwsgierig geworden!

  Ik wil graag meer informatie over:

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.