Ierse muziek maken is fantastisch! Van droevige melodieën tot tot vrolijke dansmuziek. Als fluitist de Avondlander geef ik muzieklessen voor Ierse dwarsfluit en tin whistle.

Online en persoonlijk muziekles!

Je kunt op verschillende manieren online muzieklessen volgen. Je kunt bijvoorbeeld lessen volgen door middel van online filmpjes met instructies. Dat is een leuke manier om les te nemen maar ook een beetje eenzijdig. Zo wordt je bijvoorbeeld niet gecorrigeerd door je docent en kun je niet even tussendoor iets vragen.

Ik heb gekozen om “live” online muziekles te geven. Dat betekent dat je op een traditionele manier les krijgt maar dan online! Tijdens de les heb je persoonlijk en direct videocontact. Op deze manier kun je echt alles uit je online muziekles halen. Zeker wanneer je begint met Ierse dwarsfluit of tin whistle is “live” muziekles aan te raden.

Het voordeel van persoonlijk online muziekles is, dat je echt lessen bij een muziekleraar volgt, maar niet de deur uit hoeft. De kwaliteit van de lessen is net zo goed als wanneer je een muziekles bezoekt.

Op dit moment kun je muzieklessen volgen voor:

Voor meer informatie: Prijzen en contact