Fluitist Bran Avondlander

Traditioneel Ierse muziek herken je meteen. Ierse muziek is typisch Keltisch en doet je denken aan diepe glens, uitgestrekte bossen en ruige landschappen. De past als een goedzittende jas bij de Keltische verhalen die ik graag vertel.

Traditioneel Ierse muziek is een synoniem voor het leven!

Als fluitist speel ik Ierse muziek graag puur en akoestisch. Keltische muziek en ook de verhalen zijn voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. Van meeslepend tot vrolijke en feestelijk. Bent u op zoek naar een fluitist en wilt u worden meegenomen in de betovering van Keltische en Ierse folkmuziek, dan kom ik graag spelen en vertellen!

Als fluitist en verteller houd ik het graag klein. Ik neem mijn publiek graag op een persoonlijk manier mee in de muziek en het verhaal. Een Ierse dwarsfluit is in kleine groepen goed hoorbaar maar het volume overweldigd niet. Keltische en Ierse melodieën zijn van nature sfeervol en erg geschikt voor kleinschalige optredens. Laat u eens betoveren door de klanken van de Ierse dwarsfluit. Laat u meevoeren in verhalen waar het onmogelijke kan en het wonderlijke normaal is.

Verhalenverteller en fluitist Avondlander geeft optredens op locatie voor:

  • Kleine groepen en gezelschappen.
  • Verjaardag, huwelijk of familiefeest.
  • Traditioneel Ierse muziek en verhaal tijdens een diner of high tea.
  • Kleine zalen en theaters.
  • Kleine groepen op festivals.
  • Huiskamer optredens.

Nieuwsgierig geworden, graag beantwoord ik uw vragen: Boekingen en contact