Imaginarium festival in Tytsjerk gaat door. Hemelvaartweekeinde 26, 27 en 28 mei 2022!

Imaginarium heeft een primeur want het is het eerste “Fryske” festival na de pandemie dat doorgaat! Op donderdagavond 26 mei 2022 is de opening van dit fantastische Friese festival.

Het Imaginarium festival staat bekend om de bijzonder fijne, ongedwongen en fantasierijke sfeer. Je kunt er helemaal in stijl heen als elf, steampunk, fantasy of stripheld, maar ook gewoon als alledaagse sterveling van de Imaginarium magie proeven. Kom buurten langs de stands van interessante bedrijven en workshops en geniet van de muziek. Met optredens van onder andere The bee in the box , Baldr’s draumar , Datura en Volluk kan Imaginarium nu al niet meer stuk!

Imaginarium: Ik ben er dolblij mee!

De afgelopen wee jaren heb ik als “Fluitist de Avondlander” achter de schermen moeten werken. Nu wil ik dolgraag mijn werk naar het publiek brengen. Met gepaste trots wil ik dan ook vertellen dat “de Kinderen van Lir” op het Imaginarium festival het daglicht zullen zien. De Kinderen van Lir is een magisch verhaal en moet verteld en gehoord worden. Voor mij een hele eer om op dit festival te zijn en ik kijk er naar uit om jullie daar te treffen!

Voor iedereen die ook maar iets met festivals heeft is Imaginarium een must go!

  • Een fijn en goed georganiseerd festival.
  • Het vindt plaats op een prachtig festivalterrein.
  • Staat bekend om een een heerlijke festivalsfeer.
  • Het festival is betaalbaar.
  • Leuke stands, mooie optredens en fijn vertier.

Voor meer informatie en tickets: https://www.imaginarium-festival.nl/