Online Ierse dwarsfluitlessen volgen bij fluitist De Avondlander

Dwarsfluitles volg je bij de Avondlander! De Ierse dwarsfluit is een fantastisch instrument. Je kunt al snel leuke melodieën spelen, maar Ierse dwarsfluit biedt ook lekker veel uitdaging. De toon van een Ierse dwarsfluit is warmer en minder gepolijst dan van de “Böhm” dwarsfluit. Bovendien speel je op een Ierse dwarsfluit op open toongaten. Je voelt de wind letterlijk door de buis heen wervelen.

Ierse dwarsfluit spelen!

Toonvorming, techniek, en ritmiek zijn de basis voor het spelen op een Ierse dwarsfluit. Wanneer je deze elementen goed leert krijg je controle over je muzikale spel. Wil je op een Ierse dwarsfluit leren spelen dan zijn muzieklessen zeker aan te raden.

Dwarsfluitles in Dokkum

Je kunt dwarsfluitlessen voor Ierse dwarsfluit bij mij thuis in Dokkum volgen. Wil je eens kennismaken met het instrument, dan ben je van harte welkom.

Online dwarsfluitles

Tijdens de online Ierse dwarsfluitlessen leer je alle ins en outs van het spelen op een Ierse dwarsfluit. Ik geef “live” muziekles! Dat betekent gewoon les krijgen alsof je er bij bent maar dan via het beeldscherm.

Een Ierse dwarsfluit kopen

Als muzikant werk ik persoonlijk erg graag met dwarsfluiten gemaakt door Tony Millyard. De toon is fantastisch en het speelcomfort erg goed. Voor leerlingen heb ik enkele Silverwood oefenfluiten beschikbaar die je voordelig kunt huren. Deze dwarsfluiten spelen en klinken goed en zijn geschikt om te gebruiken tot je aan de aanschaf van een eigen fluit toe bent.

  Tarieven muziekles kinderen en jongeren tot 21 jaar:

  • Online kennismaking: Gratis.
  • Losse les 30 minuten: €15,00.
  • Serie van 4 lessen a 30 minuten: €40,00.

  Tarieven muziekles volwassenen vanaf 21 jaar:

  • Online kennismaking: Gratis.
  • Losse les 30 minuten: €17,50.
  • Serie van 3 lessen a 30 minuten: €49,50.

  Nieuwsgierig geworden!

  Ik wil graag meer informatie over:

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.