Bij een concert denk je al snel aan een optreden van een artiest of een band waarvoor je de deur uitgaat. Natuurlijk ga je voor veel concerten de deur uit, maar dat hoeft natuurlijk niet. Een concert kun je ook thuis ervaren. Een persoonlijk huiskamerconcert of tuinconcert maakt een feest of gelegenheid tot een bijzondere belevenis!

Als fluitist speel ik graag zonder versterking en voor kleine groepen en dat kan heel goed thuis! Met een akoestisch huiskamerconcert of tuinconcert houd je een concert klein en persoonlijk. Je hebt als luisteraar een ervaring van heel nabij. Je beleefd op een pure manier een muzikaal optreden. Klank en melodie in zijn meest directe en pure vorm.

Je kunt een huiskamerconcert of een concert in de tuin heel mooi vormgeven. Je kunt de woonkamer of tuin met stoelen in een soort van theater omtoveren. Maar het kan ook minder formeel. Als fluitist kan ik op verschillende manieren een intermezzo geven tijdens een verjaardag, huwelijk of familiefeest. Een muzikale workshop Ierse muziek is een voorbeeld voor een actief entertainend onderdeel van een verjaardagsfeest, familiedag of gelegenheid met vrienden, familie of collega’s.

Ierse dwarsfluit en Ierse muziek thuis

Als fluitist is de Ierse dwarsfluit en de traditioneel Ierse muziek mijn ding. De diepe en fijne klank van de Ierse dwarsfluit leent zich fantastisch voor een persoonlijk en kleinschalig optreden. De toon is luid genoeg, maar is niet onaangenaam hard. De Ierse dwarsfluit is een fantastisch instrument voor huiskamerconcerten en tuinconcerten! Van een formeel vormgegeven optreden tot een meer informele bijeenkomst.

Nieuwsgierig geworden, ik beantwoord graag je vragen: contactpagina