Fluitles! Ierse dwarsfluit en tin whistle leren spelen, dat doe je bij de Avondlander in Dokkum.

Leer Ierse muziek spelen bij fluitist de Avondlander “Harry van der Brug”.

Muziekles voor Ierse dwarsfluit en tin whistle. De muzieklessen kun je volgen bij bij mij thuis in Dokkum of via Zoom.

Beginnerscursus inclusief (leen) instrument

Beginnen met muziek is voor jong of oud altijd een uitdaging. Is muziek maken wel echt iets voor mij? Is het de aanschaf van een kostbaar instrument waard? Wanneer u een muzikale starter bent en overweegt om tin whistle of Ierse dwarsfluit te gaan spelen dan kun u een kennismakingscursus volgen. De tin whistle krijgt u dan cadeau, voor beginnende fluitisten op de Ierse dwarsfluit is een leen instrument beschikbaar.

 • De Kennismakingscursus tin whistle bestaat uit 5 lessen en is inclusief instrument.
 • De Kennismakingscursus Ierse dwarsfluit bestaat uit 10 lessen en is inclusief leeninstrument.

De Kennismakingscursus kunt u in Dokkum volgen.

Muziekles Ierse dwarsfluit

De Ierse dwarsfluit is een houten dwarsfluit met een heel andere speelgevoel dan de zilveren dwarsfluit. De Ierse dwarsfluit heeft open toongaten, de klank is warm en perfect voor Ierse en Keltische folkmuziek. Je leert tijdens de muzieklessen vanaf de eerste les het blazen en de speeltechnieken waardoor de muziek die je maakt ook echt Iers / Keltisch gaat klinken.

De Ierse dwarsfluit is een prachtig instrument. Heerlijk om te spelen en fijn om naar te luisteren.

De Ierse folkmuziek is een ongelooflijke inspiratiebron waarin je als beginner erg leuke melodieën kunt vinden. Geen kinderachtige deuntjes maar gewoon onvervalste Ierse folkmuziek! Als fluitist kun je jezelf met Ierse en Keltische muziek een leven lang ontwikkelen als muzikant.

Fluitlessen Ierse dwarsfluit geef ik bij mij thuis in Dokkum. Muziekles

Muziekles tin whistle

Je leert noten lezen en traditioneel Ierse muziek spelen op de tin whistle. De tin whistle is een erg leuk muziekinstrument om je reis door de wereld van muziek mee te starten. Het is ook nog eens een heel fijn instrument om snel leuke melodieën mee te spelen. De tin whistle is beslist geen muziekinstrument waar je snel op uitgekeken raakt.

Tin of high whistle spelen de muzieklessen zijn vanaf het begin leuk en klinken fijn. Maar als je echt goed wilt leren spelen dan kun je jaren vooruit voordat je een echte virtuoos wordt. Wil je gewoon lekker muziek maken en zie je het verder wel, of wil je een echte whistler worden, de tin whistle is een verdraaid leuk muziekinstrument.

Fluitlessen tin whistle geef ik bij mij thuis in Dokkum.

Aankoopadvies:

Ierse fluiten en Whistles heb je in heel veel soorten, maten en kwaliteiten. Wilt u graag een advies over welke whistles en Ierse fluiten worden aangeraden. Natuurlijk zijn er meer goede keuzes maar met dit aankoopadvies ben je van kwaliteit verzekerd: Aankoopadvies

  Prijzen muziekles Ierse dwarsfluit of tin whistle.

  • Een losse fluitles tin whistle of Ierse dwarsfluit a 30 minuten €17,50.
  • Kaart voor vijf fluitlessen a 30 minuten € 85,00.
  • Kaart voor tien fluitlessen a 30 minuten €160,00.
  • Kennismakingscursus tin whistle voor muzikale beginners a 4 lessen €69,00 inclusief tin whistle
  • Kennismakingscursus Ierse dwarsfluit voor muzikale beginners a 8 lessen €139,00 inclusief leeninstrument
  • Voor fluitlessen op locatie in Friesland of Groningen gelden dezelfde tarieven plus de reiskosten die berekend worden op basis van de afstand.

  Wil je meer informatie, dan kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

  Ik wil graag informatie over:

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.