Leer Ierse muziek spelen bij fluitist de Avondlander “Harry van der Brug”.

fluitles voor Ierse dwarsfluit en tin whistle. De fluitlessen kun je volgen bij bij mij thuis in Dokkum of via Zoom.

Gratis kennismaking

Ben je een absolute beginner en heb je wel interesse maar geen flauw idee of de Ierse dwarsfluit of de tin whistle iets voor je is? begin dan met een gratis kennismakingsles. In een half uur kun je kennismaken met mij als muziekdocent en met de instrumenten. Lijkt het je wat, dan is de beginnerscursus misschien een goede volgende stap. Kijk voor informatie of een afspraak op de contactpagina: Prijzen en boekingen

Beginnerscursus inclusief (leen) instrument

Beginnen met muziek is voor jong of oud altijd een uitdaging. Is muziek maken wel echt iets voor mij? Is het de aanschaf van een kostbaar instrument waard? Wanneer u een muzikale starter dan kun je een kennismakingscursus Ierse dwarsfluit of tin whistle volgen inclusief instrument. Blijf je op les dan kun je het instrument gebruiken tot je aan een eigen instrument toe bent.

  • De beginnerscursus tin whistle bestaat uit 4 lessen en is inclusief (leen) instrument.
  • De beginnerscursus Ierse dwarsfluit bestaat uit 8 lessen en is inclusief (leen) instrument.

De Kennismakingscursus kunt u in Dokkum volgen.

Ierse dwarsfluit lessen

De Ierse dwarsfluit is een houten dwarsfluit met een heel andere speelgevoel dan de zilveren dwarsfluit. De Ierse dwarsfluit heeft open toongaten, de klank is warm en perfect voor Ierse en Keltische folkmuziek. Je leert tijdens de muzieklessen vanaf de eerste les het blazen en de speeltechnieken waardoor de muziek die je maakt ook echt Iers / Keltisch gaat klinken.

De Ierse dwarsfluit is een prachtig instrument. Heerlijk om te spelen en fijn om naar te luisteren.

De Ierse folkmuziek is een ongelooflijke inspiratiebron waarin je als beginner erg leuke melodieën kunt vinden. Geen kinderachtige deuntjes maar gewoon onvervalste Ierse folkmuziek! Als fluitist kun je jezelf met Ierse en Keltische muziek een leven lang ontwikkelen als muzikant.

Muziekles Ierse dwarsfluit geef ik bij mij thuis in Dokkum of online.

Tin whistle lessen

Je leert noten lezen en traditioneel Ierse muziek spelen op de tin whistle. De tin whistle is een erg leuk muziekinstrument om je reis door de wereld van muziek mee te starten. Het is ook nog eens een heel fijn instrument om snel leuke melodieën mee te spelen. De tin whistle is beslist geen muziekinstrument waar je snel op uitgekeken raakt.

Tin of high whistle spelen, de muzieklessen zijn vanaf het begin leuk en klinken fijn. Maar als je echt goed wilt leren spelen dan kun je jaren vooruit voordat je een echte virtuoos wordt. Wil je gewoon lekker muziek maken en zie je het verder wel, of wil je een echte whistler worden, de tin whistle is een verdraaid leuk muziekinstrument.

Muziekles tin whistle geef ik bij mij thuis in Dokkum of online.

Aankoopadvies:

Ierse fluiten en Whistles heb je in heel veel soorten, maten en kwaliteiten. Wilt u graag een advies over welke whistles en Ierse fluiten worden aangeraden. Natuurlijk zijn er meer goede keuzes maar met dit aankoopadvies ben je van kwaliteit verzekerd: Aankoopadvies

Nieuwsgierig geworden:

Kijk voor meer informatie en tarieven op de contactpagina: Prijzen en boekingen